Tiltak i en spesiell tid

Vi har ventet med lengsel mot å kunne ta imot gjester igjen, og vi føler oss trygge på at Havhotellet og området rundt oss er et godt valg i tider som dette. Når avstand og luft er idealene vi må strekke oss etter - er Havhotellet et godt sted å være.

Alle rom og leiligheter har egne innganger, og du trenger ikke gå inn i resepsjonen engang om du ikke ønsker det. Men hvis du savner å snakke med andre anbefaler vi å stikke hodet innom oss før du finner rommet ditt. Vi gleder oss til å ønske velkommen til Sydspissen, og gi deg informasjon og anbefalinger som gjør at du får mest mulig ut av oppholdet ditt.  

Restauranten vår er åpen med ala carte meny til lunsj og middag fra kl 13-21.

For å unngå frokostbuffe har vi laget ulike alternativ til dette som du kan benytte deg av når du overnatter. Som gjest kan du velge mellom ala-carte frokost i restauranten eller på uteterrassen, eller de kan pakke en fin piknikkurv til dere dersom været tillater det som dere kan nyte i hotellets nærområde. Du kan også få med deg en pakke med deilig frokost som du kan tilberede selv på leiligheten. På lørdager og søndager tilbyr de fyrfrokostLindesnes Fyr.

Vi minner også om at vi dessverre ikke har anledning til å ha vårt velvære-område åpent inntil videre.

Del